"We willen eten, koken en geïnspireerd worden ..."

(Yotam Ottolenghi in 'Jeruzalem')

De beste ideeën onstaan uit frustratie. In 2019 startte Nynke deze webshop. Ze had een probleem: de ingrediënten van Ottolenghi zijn zó moeilijk te vinden in winkels. Sommige zijn verkrijgbaar bij de grote supermarkten, maar niet altijd en zeker niet overal. De toko's hebben lang niet altijd precies wat wij willen hebben en niet iedereen heeft een toko om de hoek. Oplossing: deze online winkel. Lekker zeg maakt de recepten van -vooral- Ottolenghi toegankelijker voor jou als liefhebber. Zorgvuldig zoeken we naar producten met de lekkerste smaak en beste kwaliteit. En juist díe producten zijn nu allemaal heel handig via deze website in één keer te bestellen. Mis je wat? Laat je ons dat dan weten?

Wij zijn Jouktje (links) en Marian van Dijk, 2 zussen, sinds 2021 de nieuwe gezichten achter deze lekker zeg. Vrolijke, ondernemende dames met een goede smaak en een missie. Beide moeder van 3 kinderen. Vijf jongens en een meisje, allemaal nu nog te jong om echte fijnproevers te zijn. Maar hé, goed voorbeeld doet volgen. De maaltijden, niet zomaar voedsel maar echt lekker eten. Dat gunnen we iedereen, neem er de tijd voor, kook uitgebreid. Wij genieten ervan om jou te voorzien van een heerlijk pakket vol lekkernijen en streven er naar van elk pakket een feestje te maken. 

Geniet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met nieuwe producten, acties en meer!
Aanmelden

Mocht je een mooi pakket cadeau willen geven aan je werknemers of zakenrelaties? Neem ook dan gerust contact met ons op! info@lekker-zeg.com

 

Volg ons nu ook op instagram en Facebook!

© 2018 - 2021 Lekker zeg. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel