We willen eten, koken en geïnspireerd worden ...'

Yotam Ottolenghi in ‘Jeruzalem’

De beste ideeën onstaan uit frustratie. In 2019 startte Nynke deze webshop. Ze had een probleem: de ingrediënten van Ottolenghi zijn zó moeilijk te vinden in winkels. Sommige zijn verkrijgbaar bij de grote supermarkten, maar niet altijd en zeker niet overal. En als de supermarkten de producten hebben, dan is de kwaliteit niet altijd zoals we dat graag zien. 

 

De toko’s hebben lang niet altijd precies wat wij willen hebben en niet iedereen heeft een toko om de hoek of tijd om er even langs te gaan. Oplossing: deze online winkel. Lekker zeg maakt de recepten van -vooral- Ottolenghi toegankelijker voor jou als liefhebber. Zorgvuldig zoeken we naar producten met de lekkerste smaak en de beste kwaliteit. En juist díe producten zijn nu allemaal heel handig via deze website in één keer te bestellen. Mis je wat? Laat het ons weten, dan kijken we of we het kunnen krijgen en of het binnen het assortiment past. 

Wij zijn het Lekker zeg! team. Rolf en Bert, sinds medio 2021 de gezichten achter Lekker zeg! We zijn vaders van prachtige kinderen, liefhebbers van lekker eten en drinken en ondernemers. De bekende uitdaging is dan ook: hoe krijgen we lekkere en goede voeding op tafel? Onze persoonlijke favorieten zijn de wortels met Rozenharissa uit Simpel en de geroosterde bloemkool.

We doen ons best de producten met met alle aandacht te versturen die ze verdienen en we wensen jullie alle kook plezier toe! Mis je iets in onze webshop of heb je tips of adviezen? Je kan ons altijd bereiken op info@lekker-zeg.com. Hopelijk tot ziens!