Hi! Hoe kunnen we je helpen?

Wij houden ervan als dingen goed geregeld zijn, dus zorgen we ook zelf voor een goede service: dezelfde dag antwoord op e-mails, mooie producten, snelle verzending*, goede retourmogelijkheden en een cadeauservice.

*i.v.m. de zomerperiode verzenden we nog eemaal per week op maandag.

Je kunt betalen met Ideal, Sofort, ApplePay, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en creditcard. Helaas hebben wij de mogelijkheid om te kunnen betalen per factuur en het vooraf overmaken moeten laten vervallen. Mocht u echt bezwaar hebben tegen deze betaalmethoden, stuur ons dan een bericht, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ja: we nemen bestellingen vanaf € 10,- (excl. verzendkosten) in behandeling. Onze prijzen zijn laag en daarom moeten wij deze regel helaas hanteren. 

Wij verzenden onze pakketten met MyParcel, een onderneming van PostNL. In verband met de zomer periode verzenden we pakketten die zijn besteld vóór vrijdag op maandag. Meestal is het dan de dag na verzenden in huis, afhankelijk van PostNL. Wij zijn afhankelijk van PostNL, een garantie op bezorging op dinsdag kunnen wij dan ook niet geven. Een tweede voorwaarde is dat alle producten op voorraad moeten zijn: als er onverwacht veel bestellingen tegelijk komen, kan het voorkomen dat het langer duurt. De voorraad staat weergeven op de website en we zullen contact met u opnemen indien het langer gaat duren voordat we uw bestelling kunnen versturen. 

  • De verzendkosten zijn € 3,95 voor Nederland. Boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis.
  • Voor België is dat € 5,50 en zijn bestellingen boven de € 60,- gratis.
  • Wij versturen ook naar Duitsland: dan zijn de verzendkosten € 7,50- en worden bestellingen boven € 75,- gratis verzonden.
  • Frankrijk: verzendkosten € 12,25, boven € 100,- wordt je bestelling gratis verzonden.

Dat is mogelijk. In het bestelproces kun je bij ‘Eventuele opmerkingen’ een persoonlijke boodschap toevoegen, die wij dan op een kaart schrijven en bij het pakket voegen.

Onze producten zijn lang houdbaar, omdat het om gedroogde kruiden gaat en om ingelegde of gefermenteerde producten. De data staan natuurlijk op de verpakkingen. De Rozenharissa van Belazu is ook vrij lang houdbaar, maar na opening nog vier weken in de koelkast. 

Soms komt het voor dat de producent onlangs zijn verpakking heeft gewijzigd, waardoor de foto op onze website (nog) niet overeenkomt met het geleverde artikel. Gelukkig blijft de kwaliteit wel hetzelfde!

Ja, dat kan: in het bestelproces kun je een ander verzendadres opgeven.

Een doos vol delicatessen geven of ontvangen, Lekker-zeg!
Wij houden ervan om mensen blij te maken en helpen je dus ook hier graag mee.

Je kan een bestaand pakket uit onze webshop in een grote oplage afnemen of zelf een pakket samenstellen uit ons assortiment. Uiteraard helpen we je graag bij een passend pakket voor de gelegenheid. Neem contact met ons op via info@lekker-zeg.com en we doen u een voorstel. 

We kunnen zowel de pakketten bij uw medewerkers, collega’s, relaties of vrienden thuis bezorgen of de pakketten afleveren op één adres. Geef aan wat u graag wilt, dan houden we hier rekening mee in het voorstel. 

Betaling op factuur behoord tot de mogelijkheden.

Ja, dat kan in overleg. Vul de code AFHALEN in tijdens de bestelling, dan worden er geen verzendkosten berekend, en stuur even een mailtje om een afhaalafspraak te maken.

Wanneer je niet tevreden bent, kun je ons dat laten weten via de mail. Daarna kun je het product of de producten retour sturen. Lees hier meer over retourneren.